Şampiyon karatecilerden Başkan Zolan'a ziyaret
ACIPAYAMTürkiye Karate Federasyonu'nun Sakarya'da düzenlediği Karate Kata Şampiyonası'na katılarak Ümit-Genç Bayanlar Takım Kata kategorisinde altın madalya kazanan Denizli takımı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, Spor Şube Müdürü Murat Aydoğmuş, Karate Antrenörü Muhammet Kaya ile 2021 yılından itibaren Denizli Büyükşehir Belediyespor forması giyecek şampiyon sporcular Damla Su Türemen, Aslı Başak Pehlivan ve Peri Koyuncu eşlik etti. Karate Antrenörü Muhammet Kaya, Damla Su Türemen'in bu yıl katıldığı bir şampiyonada dünya ikincisi olduğunu anlatarak, "Sporcularımız artık Büyükşehir Belediyesi bünyesinde spor yapacak, sizin sayenizde bayrağımızı göklere çekecek. Böyle bir hedefimiz var. Temennimiz Büyükşehir Belediyesi sporcularının bu yıl Türkiye Şampiyonu olup Avrupa Şampiyonası'nda temsil hakkı kazanması ve istediği madalyayı almasıdır" dedi.
Uluslararası müsabakalarda İstiklal Marşı duymak istiyoruz
Başkan Zolan ise sporcuları tebrik ederek, "Başarılarınızın daim olmasını arzu ediyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve sizlerin de gayretleri ile karate sporumuzu daha ileriye götürmek istiyoruz. Sizlerin başarısını gördükten sonra daha çok heyecanlanıyoruz, daha çok motive oluyoruz. Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamı diliyorum" dedi. Özellikle uluslararası müsabakalarda alınacak altın madalyalarla İstiklal Marşı'nı duymak istediklerini kaydeden Başkan Zolan, "Damla kızımızın dünyadaki başarısını biliyoruz. İnşallah sizler de örnek olacaksınız, sizden sonra gelenler de aynı başarıyı devam ettirecek" dedi.
Başkan Zolan karate kıyafeti giydi
Gençlerin spor yapmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Gençlerimizin müsabakalardan madalya almaları bizi tabi ki mutlu eder, hele hele dünyada derece yapmak, şampiyon olmak ayrı bir güzellik. Ama onun özü de spor yapmaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle birlikte olacağız inşallah. Büyükşehrimizin sporcuları olarak yarışlara hazırlanacaksınız, neye ihtiyaç varsa en üst seviyede destek olacağız. Gayret sizden destek bizden." Konuşmaların ardından antrenör Kaya, 2018 Avrupa Şampiyonası'nda taktığı kemeri Başkan Zolan'a hediye etti. Karate kıyafeti giyen Başkan Zolan ve sporcular daha sonra gard pozisyonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.