© Haber Acıpayam 2022

Şehit uzman çavuşun cenazesi Denizli’ye getirildi

Mardin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın naaşı, askeri uçakla memleketi Denizli'ye getirildi.

 Mardin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın naaşı, askeri uçakla memleketi Denizli'ye getirildi. 
Mardin'in Nusaybin ilçesinde sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın naaşı, yapılan törenin ardından askeri uçakla memleketi Denizli'ye getirildi. Şehidi karşılamak için Çardak Havaalanı'nda askeri tören düzenlendi. Törene Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Çardak Kaymakamı Murat Karaloğlu, Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, askeri, sivil erkan ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı. Türk Yıldızları'na ait askeri uçak ile havaalanına getirilen şehidin naaşı, askeri tören birliği ile uçaktan alınarak tören alanına getirildi. Burada okunan duanın ardından şehit Arıkan'ın cenazesi il merkezine getirilmek üzere cenaze aracına alındı. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu askerlerin omuzlarında cenaze aracına konulduğu sırada eşi Ümmühan, annesi Hatice, babası İbrahim ile kardeşleri Mesut, Mehmet ve Fatma gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin ailesi ile yakından ilgilenen Vali Karahan, aileye taziyelerini ileterek sabır diledi.
Şehit Uzman Çavuş Muhammet Arıkan, yarın Çal ilçesine bağlı Bayıralan Mahallesi'nde öğle namazı sonrası defnedilecek.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER