Sevgi Eli genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor
ACIPAYAMDenizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için faaliyetlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, çaresizlere umut olmaya devam ediyor. Sadece şehir merkezinde değil, tüm ilçelerde de vatandaşların imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, ihtiyaç sahiplerine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımının yanında evlenecek çiftlerin mutluluklarına da ortak oluyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, çiftlere gelinlik ve damatlık gibi giyim desteğinin yanında çeyiz eşyası da vererek yuvalarını kurmalarına destek oluyor. Bu yıl, evlenecek çiftlere 82 gelinlik ve damatlık desteği veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, bunların yanında dünya evine girecek genç kızların kına gecesinde giydiği 28 bindallıyı karşıladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, erkekliğe adım atan çocukları da unutmayarak bu yıl 63 çocuğun da sünnetliklerini giydirdi.
Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli'nin uzun yıllar Denizli'de ihtiyaç sahibi ile hayırseverler arasında köprü görevi yürüttüğünü anlatarak, "Sevgi Eli şehrimizdeki en büyük ve güzel iyilik hareketidir" dedi. Sevgi Eli'nin kurucusu olan önceki dönem Belediye Başkanı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve tüm hayırseverlere teşekkür eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Türkiye'de bir çok yerel yönetimin örnek aldığı Sevgi Elimiz, hayırseverlerimizin bağışlarını vatandaşımıza ulaştırarak yüzleri güldürüyor. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olan Sevgi Elimiz ile vatandaşlarımıza destek olmaya, yüreklere dokunmaya devam ediyoruz."
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.