Şiddetli yağış ve fırtınada kalpleri ısıtan görüntü
ACIPAYAM Denizli’de kamyonet ile çarpıştığı kazada yaralanan motosiklet sürücünün, şiddetli yağış ve fırtınadan korunması için verilen çaba görenlerin yüreğini ısıttı. Yaralının ıslanmaması için ellerindeki şemsiyelerle fırtınaya karşı direnen vatandaşlar, sırılsıklam olmalarına rağmen sürücü ambulansa alınıncaya kadar bölgeden ayrılmadı.
Kaza, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi 1066 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; aniden başlayan şiddetli yağışın görüş mesafesini düşürmesiyle birlikte Hacı Kaplanlar Camisi önündeki kavşakta karşı karşıya gelen kamyonet ve motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundu.
Güvenlik güçlerinin bölgeye gelip ambulansın beklendiği dakikalarda, aniden fırtına ve şiddetli yağış etkisini gösterdi. Yaralı motosiklet sürücüsünün ıslanmaya başladığını gören vatandaşlar, hemen yardımına koştu. Şemsiyelerini açarak yaralının üzerinde kalkan oluşturan vatandaşlar, kendileri sırılsıklam ıslansa da kan kaybeden yaralının olumsuz etkilenmemesi için fırtınaya karşı direndi. Sağlık ekipleri gelip yaralıyı ambulansa alıncaya kadar bölgeden ayrılmayan vatandaşların, yürekleri ısıtan bu çabası yaşananlara evinin balkonundan şahit olan bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.