© Haber Acıpayam 2022

Sopalar ile okul içerisinde hırsız aradılar

 Denizli'de, okulda bozulan sensör ve tadilat sırasında açık unutulan pencere vatandaşları kuşkulandırdı. Sopalar ile okulun etrafında beklenen nöbet, polis ekipleri ve okul müdürünün kontrolünün ardından sona erdi.
Olay, Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde okulun karşısında yaşayan bir vatandaşın ışıkların yanıp söndüğünü ve pencerenin açık olduğunu fark etmesi üzerine şüphelenerek okul müdürünü aradı. Okul müdürü yanına aldığı birkaç öğretmen ile polis ekiplerine ihbarda bulunarak okula geldi. Vatandaşlar okulun etrafında sopalar ile beklemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Polis ekiplerinin gelmesi ile okulun içerisine girerek tek tek bütün katlar gezilmesinin ardından içeride kimsenin olmadığı anlaşıldı. Okulda yapılan tadilat sırasında boya kokusunun çıkması için pencere açık bırakıldığı ve sensörün bozulması sebebiyle ışığın kendiliğinden yanıp söndüğü ortaya çıktı.

“İçeride birinin olduğunu düşündük”
İçeride biri olduğunu düşündüklerini söyleyen Mahir Köroğlu, “Işıklar yanıp sönünce, babama söyledim bende. Babamda hızlıca polisi aradı. Polis arkadaşlar şimdi geldi içeride bakıyorlar. Durumun tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama burada bekliyoruz bizde. İçeride birinin olduğunu düşündük, polis arkadaşlara hemen haber verdik, bakalım ne çıkacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti

Denizli’de karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Emekli öğretmen, doktor ile aralarında yaşanan mesai kavgasının detaylarını anlattı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aile hekimi ile emekli öğretmen arasında yaşanan mesai tartışmasında darbedilen emekli öğretmen M.A.A., olayla ilgili açıklamada bulundu. M.A.A. "Ben ona hiç küfür etmedim. Hiç tanımadığım bir insana niye telefonda küfür edeyim. O bana küfür ve hakaretlerde bulunarak tehdit etti. Fotoğraflarda bu sabit, doktor arabasıyla hızla ters yönden gelip benim önümü kesti" dedi.

Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi

Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşmasına ceza

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde arızalı bir motosikleti, iple kendi aracına bağlayıp götürerek trafiği tehlikeye atan diğer motosiklet sürücüsüne 3 bin lira ceza kesildi.

Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar

Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.

TÜM HABERLER