Spor şehri Denizli
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde hafta sonu 2 dev spor organizasyonu gerçekleştirildi. Bu kapsamda Türkiye Bisiklet Federasyonu Pamukkale‘de 2022 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nı, Türkiye Atletizm Federasyonu ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Albayrak Atletizm Sahası'nda2022 Atletizm Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nı düzenledi. Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonlara Türkiye'nin dört bir yanından gelen 56 takım ve 715sporcu katıldı.2022 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda 32 takımdan 240 sporcu kıyasıya mücadele ederken, Minikler, Yıldızlar ve Master kategorilerinde sporcular, 9 ve 12 kilometrelik güzergâhta zamana karşı yarıştı.2022 Atletizm Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda ise Türkiye’de yer alan en iyi 24 kulüp ile 475dolayında sporcukıyasıya mücadeleetti.Müsabakaların final karşılaşmalarını izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanödül törenlerinde dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ve kupalarını verdi.
Başkan Zolan spor tesislerine dikkati çekti
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun düzenlediği 2 farklı spor organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Türkiye'ye örnek olan spor yatırımları ile pek çok organizasyonu aynı anda gerçekleştirilebilecek bir spor altyapısına sahip olduklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Spor şehri Denizli’miz bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.