SPORCULAR BU SEFER CUMHURİYET İÇİN KOŞACAK!
ACIPAYAMCUMHURİYET KOŞUSU HEYECANI BAŞLIYOR!ADIMLAR CUMHURİYET İÇİN!Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen Cumhuriyet Koşusu, 27 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Demokrasi Meydanı’nda başlayacak. 12 farklı kategorideki sporcuların mücadele edeceği yarışma sonuncunda ise başarılı sporculara toplamda 90 bin liralık ödül dağıtılacak.
Cumhuriyet Koşusu, her yıl olduğu gibi bu yıl da sporun ve coşkunun buluşma noktası olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından farklı yaş gruplarına özel kategorilerde gerçekleşecek yarış tüm vatandaşlara ve sporculara açık olacak. 2024 sezonuna ait vizeli ferdi veya kulüp lisansı, lisansı olmayan sporcular ise katılım taahhütnamesiyle yarışmaya katılabilecekler. 12 kategoride toplam 90 bin lira ödülün dağıtılacağı yarışmaya katılan sporcular, kendi kategorilerinde ilk 3’e girmeleri halinde ödül almaya hak kazanacak. Demokrasi Meydanı’ndan başlacak ve yaklaşık 3 kilometre sürecek parkur, İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nun önünden geçerek Delikliçınar Meydanı’nda sona erecek.
BAŞVURULAR DENİZLİ.BEL.TR ADRESİNDE!
Cumhuriyet Koşusu’na katılmak ve bayram coşkusunu yerinde hissetmek isteyen vatandaş ve sporcular etkinliğe online olarak denizli.bel.tr adresinden başvuracak. 18 yaşından küçük olup Cumhuriyet Koşusu’na katılmak isteyen kişilerin ayrıca aile izin belgesi almaları gerektiği kaydedildi. Başvuruların 20 Ekim 2024 tarihinde sona ereceği ve koşu ile ilgili genel şartların denizli.bel.tr adresinden öğrenilebileceği bildirildi.
KATEGORİLER | DOĞUM YILI
|
KÜÇÜK KIZLAR | 2012-2013-2014 |
KÜÇÜK ERKEKLER | 2012-2013-2014 |
YILDIZ KIZLAR | 2009-2010- 2011 |
YILDIZ ERKEKLER | 2009-2010- 2011 |
GENÇ KIZLAR | 2005-2006- 2007-2008 |
GENÇ ERKEKLER | 2005-2006- 2007-2008 |
BÜYÜK KADINLAR | 2004-1990 |
BÜYÜK ERKEKLER | 2004-1990 |
MASTER KADINLAR (35-50) | 1974-1989 |
MASTER ERKEKLER (35-50) | 1974-1989 |
MASTER KADINLAR (51+) | 1973+ |
MASTER ERKEKLER (51+) | 1973+ |
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.