© Haber Acıpayam 2022

Türkiye Karate Şampiyonası Denizli’de başlıyor

Türkiye Karate Şampiyonası Denizli’de başlıyor

Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası 25-30 Nisan tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek organizasyona 81 ilden yaklaşık 5 bin civarında sporcu, idareci, antrenör, hakem ve sporcu velisi katılacak.

Türkiye Karate Federasyonu 2023 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası 25-30 Nisan tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Dev şampiyonanın koordinasyonunu yürütecek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından günlerdir devam eden hazırlıklar tamamlandı. Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda 6 tatamide gerçekleşecek yarışmalar için şampiyonanın açılışı bekleniyor.

2009-2016 yılları arası doğumlu sporcuların katılacağı şampiyona için an itibariyle 3680 sporcunun kayıt yaptırdığı; idareci, antrenör, ulusal hakemler ve izlemeye gelecek sporcu aileleriyle yaklaşık 5 bin kişinin Türkiye Şampiyonası için Denizli’de olacağı kaydedildi. Yarışmaların teknik toplantısı bugün Pamukkale Yurdu Sosyal Tesislerinde yapılacak.

Yarışmaların müsabaka programı belli olurken kata ve kumitede tartıların ardından sikletlerine göre sporcular tatamiye çıkacak. Tüm sporcuların yer alacağı yarışmaların açılış seremonisi ise 26 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’de Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılacak.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

Tavas’ın tarihi yapısı yeniden hayat buluyor

Tavas’ın tarihi yapısı eski cezaevi yeniden halka açılıyor. Kısa süre önce bir kısmı müze olarak hizmete başlayan eski ceza evinin diğer tarafı restoran ve kafe olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ramazan Kenan Arıcan, ölümlere yol açan kene ısırmalarına karşı alınacak basit önlemlerle risk büyük ölçüde azaltılabildiğini belirtti.

Denizli'nin gizli cenneti Çınaraltı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Denizli'ye 10 kilometre mesafede doğal şelalesi, asırlık taş değirmeni ve bin yıllık astım mağazasıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Çınaraltı Restoran, organik ve yöresel lezzetleriyle doğayla iç içe lezzet şöleni sunuyor.

TÜM HABERLER