© Haber Acıpayam 2022

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Hizmetleri 2. Öğretim 2. sınıf Çocuk Gelişimi Okuyan Seda K. (19) evinde ölü bulundu.

 Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Hizmetleri 2. Öğretim 2. sınıf Çocuk Gelişimi Okuyan Seda K. (19) evinde ölü bulundu.
18 ekim 2015 pazar günü saat: 18:10 sularından arkadaşlarının telefonlara cevap vermeyince evinin kapısına çalan arkadaşları yine cevap alamayınca polise haber verdiler. Arkadaşları ve Polis Seda K.'yı odasında hareketsiz halde buldular. Eve çağrılan sağlık ekipleri Seda K'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin incelemesinin ardından Seda K.'nın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Adli Tıp Kurumu raporuna göre Seda K.'nın bulaşıcı olmayan hastalık nedeni ile vefat ettiği belirtildi. Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.Seda K.'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumundan alınarak Memleketi Aydın'a görüldü. 


Kaynak: http://www.golhisarhaber.net/

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER