Üçgen köprülü kavşağı yükselmeye devam ediyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Üçgen Köprülü Kavşakları projesi yükseliyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve ulaşımı rahatlatacak ‘rüya’ proje olarak nitelendirilen Üçgen Köprülü Kavşakta viyadük temelleri ile iki adet alt geçidinin betonarme inşaatı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk viyadük ayağına çıkarak çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Zolan beraberindeki heyetle çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı. Viyadük ayaklarının hızla yapımının sürdüğü projede, tabyaların monte işlerine başlanacağı ifade edildi.
Projenin olağanüstü bir durum olmaması halinde Ekim ayında hizmete almayı hedeflediklerini kaydeden Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları projesinin tamamlandığında Denizli trafiğinin yanı sıra bölgenin de bu proje ile rahatlayacağını belirtti.
Başkan Zolan, “Denizli, bölgenin bağlantı noktası ve Üçgen de bu bağlantı noktasının adeta kalbi durumunda. Biz buraya neşter vurarak, hem şehir trafiğinin hem de şehirlerarası trafiğin akmasını sağlayacağız" dedi.
Üçgen Köprülü Kavşakları projesi tamamlandığında bekleme süresinin olmayacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Üçgen Köprülü Kavşakları ulaşım projeleri içerisinde en önemli projelerimizden birisi. Denizli trafiğine nefes aldırmak için buraya dokunmamız gerekiyordu. Bu projenin her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve tamamlandığında güzel bir eser ortaya çıkacak. Bu proje ile hem zamandan hem yakıttan tasarruf edeceğiz. Çevreye salınan egzoz gazının azalması bölgenin ve şehrin hava kirliliğini de azaltacak. Üçgen Köprülü Kavşakları Denizli’nin vitrini olacak” dedi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.