© Haber Acıpayam 2022

Ünlü sanatçı anne evinde makyaj keyfini böyle paylaştı

 Ünlü sanatçı Melek Mosso'nun Denizli’de ailesini ziyaretine ilişkin sosyal medyadan yaptığı ‘Balkonda kuru patlıcan, biber, annem Gülşah ve zeytinyağlı makyaj’ paylaşımı büyük beğeni topladı.
Kayseri’de doğan ve daha sonra ailesi ile birlikte yaşamaya başladığı Denizli’de 9 yaşında müzik hayatına başlayan Melek Mosso, şarkıları ile ün salmaya devam ediyor. Asıl adı Melek Davarcı olan sanatçı, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti. Melek Mosso, balkon keyfini sosyal medyadan ‘Balkonda kuru patlıcan, biber, annem Gülşah ve zeytinyağlı makyaj’ paylaşımı ile büyük beğeni topladı. Sanatçının verdiği pozlar ile hayranlarından birçok yorum alırken, en çok dikkat çekenler ise ‘muhteşemsin, doğallık’ yorumları oldu.
Şarkıcı, makyaj paylaşımının ardından Denizli Çamlık Parkı’ndan da fotoğraf paylaşımında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER