“ZEKANA SES”
ACIPAYAMDenizli Özel Cerrahi hastanesi, “Zekana Ses Ver” projesi kapsamında Acıpayam ilçesi Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere; “Matematik ve Türkçe Temelli Zeka Oyunları” kitaplarını dağıttı.
Acıpayam Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteklediği, dezavantajlı bölgelerde bulunan tüm çocuklara ulaşmayı hedefleyen proje kapsamında Denizli Özel Cerrahi Hastanesi, Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim okulunda gerçekleşen etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, Özel Denizli Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeliha Şit, belediye meclis üyeleri ve hastane yetkilileri katıldı.
Serkan Yürekli’nin imzasını taşıyan ve üstün potansiyele sahip çocukların keşfedilmesini sağlamayı hedefleyen kitapların dağıtımında konuşan Özel Denizli Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeliha Şit, “Sağlık alanında vermiş olduğumuz hizmetlerin yanı sıra eğitime de destek vermekten gururluyuz. Cerrahi hastanesi olarak çocuklarımızın yüzünde bir gülümseme oluşturabilmek, onların eğitimine bir nebze de olsa katkı koyabilmek bizim için gurur verici bir olay. Burada bulunmaktan ve böyle bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz artarak devam edecek bize bu imkânı tanıyan ilçe protokolümüz, Alaattin mahallesi Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlköğretim okulu müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz ‘’dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.