ACIPAYAM ANADOLU LİSESİ'NDEN ÖRNEK PROJE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ACIPAYAM ANADOLU LİSESİ'NDEN ÖRNEK PROJE
Kendi girişimleri ve çabalarıyla topladıkları kitapları, kütüphanesi olmayan köy okullarına götürüp kütüphane oluşturdular.

 Faaliyet kapsamında Çarşamba günü Dodurga Şeref TAY Ortaokuluna gezi düzenleyen Acıpayam Anadolu Lisesi öğrencileri beraberlerinde 1239 kitap götürüp, bu okulda bir kütüphane oluşturdular.

Kitap teslim törenine Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN, Acıpayam Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, Anadolu Lisesi Müdürü Talat TOKYAY, Müdür Yardımcısı İbrahim ZEREN, Dodurga Belediye Başkan Yardımcısı ve Dodurga Ortaokulu idareci ve öğretmenleri katıldılar.

Ayrıca Acıpayam Anadolu Lisesinden başka bir sınıf, topladıkları 1509 kitabı ertesi gün Alcı Köyü Ortaokuluna götürdü. Burada oluşturulan kütüphanenin yanı sıra, getirilen oyuncakların anaokulu öğrencilerine dağıtılması esnasında neşeli anlar yaşandı.

Minik öğrenciler heyecanla oyuncakları paylaşırken, liseli abi ve ablalarına teşekkür ettiler. Alcı İlkokulunda, kitap ve oyuncakların dışında, ihtiyacı olan 10 öğrenciye giysi ve ayakkabı da hediye edildi.

Bu faaliyetlerle ilgili olarak konuşan Acıpayam Anadolu Lisesi Müdürü Talat TOKYAY; Okulumuzda akademik eğitime verdiğimiz önem kadar sosyal faaliyetlere de büyük önem verilmekte sosyal sorumluluk yönünde projeler geliştirmeleri ve gerçekleştirmeleri konusunda öğrencilerimiz teşvik edilmektedir.

Her geçen gün yeni bir çalışma ile öğrencilerimiz fırsat verildiğinde ve onlara güvendiğimizde toplum yararına ne kadar büyük işler yapabileceklerini göstermektedirler.

Öğrencilerimiz, geçen yıl Eskiköy İlkokulunda, bu yıl Dodurga ve Alcı İlkokullarında birer kütüphane oluşturdular.

Önümüzdeki hafta da Yolçatı ilkokulunda kaymakamlığımızın desteği ile kurulan kütüphaneye 800 kitap ile katkıda bulunacaklar.

Başta Coğrafya Öğretmenimiz Yılmaz BAYKUŞ olmak üzere öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen bütün öğretmenlerimize faaliyete katılan tüm öğrencilerimize, ulaşım imkanı sağlayan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ a, desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK’ a, katkı sağlayan esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum dedi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şiddetli rüzgâr kiraz bahçelerine zarar verdi Önceki Haber

Şiddetli rüzgâr kiraz bahçelerine zarar...

ÖRNEK CAMİ, ÖRNEK İMAMSonraki Haber

ÖRNEK CAMİ, ÖRNEK İMAM

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!