ACIPAYAM'DA MİNİBÜS KURALLARI DEĞİŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ACIPAYAM'DA MİNİBÜS KURALLARI DEĞİŞTİ
Acıpayam'da minibüslerin yolcu alma güzergahları ve kuralları değişti.
 Acıpayam'da minibüslerin yolcu alma güzergahları ve kuralları değişti. Acıpayam Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre: "HALKIMIZA VE KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR                                       

 

1-İlçemize yolcu getiren ve İlçemiz içinden geçerek Denizli istikametine giden yolcu taşıma şirketleri Acıpayam’a girişlerinden itibaren Acıpayam garajına kadar olan kısımda yolcu indirebilecekler, kesinlikle yolcu almayacaklardır.

 

2-Acıpayam garajından itibaren  Denizli istikametine doğru izin verilen duraklardan yolcu alabileceklerdir.

 

3-Denizli dönüşünde ise; Acıpayam Cumhuriyet meydanında yolcularını indirecekler, Acıpayam da kalacak şirket araçları garaja girecekler, Mahalle ve İlçelere yolculuk yapacak şirketler ise yine belirtilen duraklardan yolcularını alarak, mahalle ve ilçelerine gidebileceklerdir.

 

4-Geleneksel olarak alışıla gelmiş duraklar yine aynı şirketlere hizmet vereceklerdir.

 

(S.S.Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Acıpayam. DENİZLİ, Kelekçi Kooperatifi Cumhuriyet Meydanı Kelekçi Mahallesi Acıpayam. DENİZLİ, S.S.18’Nolu Çameli Otobüsçüler Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Koop. Çameli  DENİZLİ,Gölhisar-Çavdır Otobüsçüler Kooperatifi Gölhisar. BURDUR)

 

Bu şirketlerimiz bu duraklarda kısa süreli duracaklar ve indi bindi şeklinde bir anlayış içinde olacaklardır. Elbette ki yaşlı, engelli ve çok miktarda eşyası olan vatandaşlarımızın araçlara binmeleri için bir miktar sürede olabilecektir.          

 

5-Emniyet Müdürlüğümüze yakın durağımızda ise; 30 dk. gibi bir süre bekleme uygulanabilecektir. Araçların ana durak yeri Acıpayam Garajı, 2. Durak yeri Emniyet Müdürlüğü yanında buluna  durak olacaktır. 

 

6-Diğer yandan verilecek süre sonunda Acıpayam dışından gelen şirket araçları Emniyet kavşağından Faruk Demiröz Caddesini kullanarak pazaryerinden garaja giriş yapacaklardır.

 

 7-Salı günleri ise; hem pazaryerimizin trafik yoğunluğu düşünüldüğünden hem de mahalle ve İlçelerden gelen vatandaşlarımızın Çarşı Caddesinde işlerinin olmasından dolayı sadece Salı gününe özgü olmak üzere Atatürk Caddemizi kullanabileceklerdir.

 

8-Mahalle ve İlçelere dönüş yolu yine Atatürk Caddesi olacaktır.

 

Denizli Ulaştırma Koordinasyon Merkezi ile yapılan görüşmeler neticesinde şehirlerarası taşıma yapan şirketlerin ilçemize geldiğinde yolcularını sadece garaj bölgesinde indirecekleri ve şehir içine gidecek olan vatandaşlarımızın şehir içi minibüslerini kullanacakları konusunda bilgi alınmıştır.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DENİZLİ VALİSİ DEĞİŞTİÖnceki Haber

DENİZLİ VALİSİ DEĞİŞTİ

VALİ KOCATEPE: "ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ"Sonraki Haber

VALİ KOCATEPE: "ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!