BAKANLIK İNCELEMESİNE TAKILAN DENİZLİ'DEKİ FİRMALAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAKANLIK İNCELEMESİNE TAKILAN DENİZLİ'DEKİ FİRMALAR
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, yapılan kontroller sonucunda Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğinin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmaları kamuoyuyla paylaştı.
Denizli’den 10 firmanın da aralarında bulunduğu işletmelerin isimlerini, ‘5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’nun 31 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği’ hükmüne bağlı olarak internet sitesinden duyurdu.

 Ayrıca, 17 Aralık 2011 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünlere ait firma bilgileri Bakanlık internet sitesinden paylaşıldı.

İSMİ YAYINLANAN DENİZLİ FİRMALARI

Gülgünoğlu Gıda ve Tekstil Murat GÜLGÜN (Pamukkale/DENİZLİ) Natürel Sızma Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

Şeref Gıda (Korucuk /DENİZLİ) Riviera Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti) Riviera Zeytinyağı

Murat YILMAZ –Zeytin İşletmeleri ( Ayvalık/BALIKESİR) Dolum Yeri: Yenen Zeytincilik Yağ Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi(Pamukkale/DENİZLİ) Sızma Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu,sterol kompozisyonu, ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

Umut Gıda Merkezefendi/DENİZLİ Dolum Yeri: Özovalı Gıda Tarım İnş. Oto San. ve Ticaret Limited Şirketi(Efeler/AYDIN) Natürel Sızma Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, UV de özgül soğurma, ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

FMK Petrol Gıda Tar. Tur. İnş. Yen. En. Taş ve Tic. Ltd. Şti. ( Pamukkale/DENİZLİ) Sızma Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, ECN- 42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

Yenen Zeytincilik Yağ Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi (Pamukkale/DENİZLİ) Riviera Zeytinyağı (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, ECN-42 farkı (tohum yağlarının tespiti)

Kardeşler Pide Salonu - Adnan AÇIK/ Aşağı Mahalle Çevak Caddesi No:8 Çivril/DENİZLİ Pide Harcı (Kırmızı Et Karışımı) (Kanatlı Eti Tespiti)

İkizler Kokoreç Salonu - Ayhan YILMAZ/ Saray Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:81 Çivril/DENİZLİ Köfte (Kırmızı Et) (Sakadat Tespiti)

Can Et Pazarı – Tevfik CAN/ Fesleğen Mahallesi İnönü Caddesi 981 Sokak No:72 Pamukkale/DENİZLİ Köfte (Dana-Kuzu Eti) (Kanatlı Eti Tespiti)

http://www.tarim.gov.tr/Lists/Duyuru/Attachments/494/Ifsa_17.12.2016.pdf

Kaynak: Haber Denizli .com

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ACIPAYAM HALK EĞİTİM'DEN SERGİÖnceki Haber

ACIPAYAM HALK EĞİTİM'DEN SERGİ

300 BİN BANKA MÜŞTERİSİNİN BİLGİLERİNİ ÇALDILAR DENİZLİ EMNİYETİ ÇETEYİ ÇÖKERTTİSonraki Haber

300 BİN BANKA MÜŞTERİSİNİN BİLGİLERİNİ Ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!