Ekonomi Bakanı Zeybekci: Allah’ın sevdiği kullardan biriymişiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekonomi Bakanı Zeybekci: Allah’ın sevdiği kullardan biriymişiz
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakanlığına atanmasını Allah’ın sevdiği kullardan biri olmasına bağladı. Zeybekci, bakanlığa getirildikten sonra ilk ziyaretini memleketi Denizli'ye yaptı. Şehrin girişine kadar temizlik görevlilerinin ortalıktaki...
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakanlığına atanmasını Allah’ın sevdiği kullardan biri olmasına bağladı. Zeybekci, bakanlığa getirildikten sonra ilk ziyaretini memleketi Denizli'ye yaptı. Şehrin girişine kadar temizlik görevlilerinin ortalıktaki çöpleri kaldırdığı ve davul zurna ekibinin getirildiği karşılama törenine AK Parti milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer vatandaşlar katıldı. Karşılamada uzun bir kuyruk oluşurken Zeybekci, ilk ziyaretini Abalıoğlu Yem Fabrikası’nda işadamı Orhan Abalıoğlu’na yaptı.

Ziyaretten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan Zeybekci, tütün tarlalarından bulunduğu mevkiye gelmesini “inanç” olarak değerlendirdi. Zeybekci, “İnanç tabii ki. Rabbim şunu söylüyor: 'İlmi isteyene, mülkü istediğime veririm.' Allah’ın sevdiği kullarından biriymişiz ki amele çocuğuyuz, tütün tarlalarından bu noktaya geldik. Ben Allah’a sonsuz hamdediyorum. Bu makamları lâyık gören milletimize, minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Bunu takdir eden de, teveccüh gösterip bizi bu makama atayan, hizmet imkanı sağlayan gerek belediye başkanlığımız anlamında gerekse bakanlık olarak Sayın Başbakanımız'a da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

‘YAŞADIKLARIMIZ SON DERECE BASİT ŞEYLER’

Bir gazetecinin, “Ekonominin patronu oldunuz.” şeklindeki sözüne karşılık, “Bizde patronluk yok, hizmetkârlık var. Başbakanımız'ın dediği gibi hizmetkârız.” diye cevap verdi.

AK Parti'den istifalarla ilgili bir soruyu ise şöyle cevapladı: “Türkiye'de geçtiğimiz, yaşadığımız zorluklardan sonra, tarihteki zorluklardan sonra şu anda yaşadığımız şeyler son derece basit şeyler, son derece yüzeysel şeyler. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren bütün bunların tedricen ortadan kalktığını, ülkenin rahatladığını, yeniden ekonomimizin, ülkemizin ve siyasetimizin, istikrarımızın yeniden istediğimiz noktaya geldiğini göreceğiz hep beraber.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ŞEVKAN ESKİKÖY'DE HALKLA BULUŞTUÖnceki Haber

BAŞKAN ŞEVKAN ESKİKÖY'DE HALKLA BULUŞTU

Denizli'de uyuşturucu hap ele geçirildiSonraki Haber

Denizli'de uyuşturucu hap ele geçirildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!