KENT KONSEYİ TOPLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KENT KONSEYİ TOPLANDI
Acıpayam Kent Konseyinin olağan toplantısı Acıpayam Talip Özkan Kültür Merkezinde Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç başkanlığında gerçekleştirildi.
 Acıpayam Kent Konseyinin olağan toplantısı Acıpayam Talip Özkan Kültür Merkezinde Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç başkanlığında gerçekleştirildi.
 

Toplantıda alınan kararlar aşağıdaki gibidir: 

 

Gündem Maddesi 1: Yoklama ve Açılış.

       

Gündem maddesi 2: Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi Çalışma Yönergesinin görüşülmesi.

 

Acıpayam Kent Konseyi Sekretaryası tarafından Kent Konseyi Yönetmeliğinin 12 maddesine istinaden hazırlanan Acıpayam Kent Konseyi Kadın Meclisi Çalışma Yönergesi ve Acıpayam Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çalışma Yönergesi toplantıya katılanların oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündem maddesi 3: Acıpayam Belediyesinden Kent Konseyine Ayni ve Nakdi Yardımda bulunulmasını sağlamak.

 

Acıpayam Kent Konseyinin etkin faaliyette bulunabilmesi için Kent Konseyi Yönetmeliğinin 16/A maddesine istinaden belediyeden ayni ve nakdi yardımda bulunulmasına talep edilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

 

Gündem maddesi 4: Doğalgaz aboneliği kampanyası başlatılması.

 

Acıpayam’a doğalgaz getirilmesi için ilçedeki konut ve işyeri sahibi şahıslardan elektrik abonelerinin doğalgaz aboneliği için kampanya başlatılması oy birliği ile kabul edilmiştir.

 

Gündem maddesi 5: Acıpayam Yassıhöyük Mahallesi Süit Park yakınlarındaki alana Acıpayam-Serinhisar Organize Sanayi Bölgesi olarak tahsis edilmesini sağlaması oy birliği ile kabul edilmiştir.

 

 Dilek ve Temenniler:

 

a)Acıpayam içerisindeki mevcut dönerlerdeki ışıklar trafik akışına aksattığı için ışıkların kaldırılarak ikaz lambalarının konması,

 

b)Acıpayam Yeni Mahalle İnönü Caddesi güzergâhında sürücüler hızlı araç kullanarak hayati tehlike oluşturmakta, bu nedenle cadde üzerinde hız kesici engellerin artırılması önerisi yapıldı. Buna karşın katılımcılardan hız kesici engel yerine Mobese Kameraları konarak kolluk güçleri tarafından cezalandırılarak trafik akışının kontrol altına alınması önerisinde bulunuldu.

 

c) Acıpayam Kooperatifine ait araçların Çarşı Meydanından Sanayiye kadar gitmemesi nedeniyle özellikle sanayiden şehir merkezine gelecek olan vatandaşların mağdur olması nedeniyle Kooperatife ait araçların eski uygulamasının devam ettirilmesi talep edildi.

 

d) Acıpayam’dan Mahallelerine ulaşım anında ana yollardan mahalle yol ayrımına gösteren levhaların olmaması nedeniyle sürücüler mahalle yol ayrımlarına bulmakta zorlanmaktadır. Bu nedenle mahalle yol ayrımlarına mahalle isim levhalarının konulmasının sağlanması.

 

e)Acıpayam Kasaplar Sokağı Esnaflarının ilgili dilekçelerinde bu sokağın trafiğe kapatılarak kısmi düzenlemelerle örnek bir sokak ve ticari faaliyet alanı olarak faaliyete geçirilmesinin sağlanması.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DENİZLİ’DE 2 BİN 200 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİÖnceki Haber

DENİZLİ’DE 2 BİN 200 PAKET KAÇAK SİGARA...

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN ŞEVKAN'A PLAKETSonraki Haber

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞKAN ŞEVKAN'A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!