MAHALLE MUHTARLARI İSTİŞARE VE EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAHALLE MUHTARLARI İSTİŞARE VE EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI
Acıpayam Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Muhtarlarla İstişare ve Eğitim toplantısı Talip Özkan Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıda muhtarların sorunları ele alındı, çeşitli konularda daire ve kurum amirleri tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya, Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. İsmail GÜDÜL, Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Daire Ve Kurum Amirleri ile Muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN; ’’ Biz göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana muhtarlarımız ile her zaman irtibat içinde olduk. 2014 yerel seçimlerinde yeni seçilen ve görevine devam eden muhtarlarımız  heyecan içindeler. Onların heyecanlarını kaybetmemelerini istiyorum. Bu dönemde hep birlikte mahallelerimizdeki sorunlarımızı çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizde sorunlarımızı her mahallemize teknik ekipteki arkadaşlarımızla yerinde inceleyerek dosyalar oluşturuyoruz. Tek tek sorunları not alıyoruz. Mahallelerimizde en acil olan yolları açmak için çalışmalar yapıyoruz. Hiç bir muhtarımızın ve vatandaşlarımızın şüphesi olmasın. Her mahallemizde mutlaka Acıpayam Belediyesinin imzası olacaktır. Bu toplantıyı düzenleyen Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 Daha sonra Garnizon Komutanı J.Kd. Yzb. İsmail GÜDÜL ile daire ve kurum amirleri söz alarak paylaşımlarda bulundular.

Toplantıda konuşan Acıpayam Kaymakamı  Uğur KALKAR şunları ifade etti; ’’ Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen eğitim ve istişare toplantısında kurumlarımızın ve muhtarlarımızın son durumlarını ve taleplerini bir kez daha değerlendirmek amacıyla böyle bir toplantı düzenledik. Acıpayam, 56000 nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçelerinden birisi. İlçemiz her geçen gün daha da gelişmekte ve büyümekte. Bütün çabamız ilçemizin ve elli altı mahallesinin tamamının yaşam kalitesini daha da arttırmak, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını sağlamaktır. Hizmete ve vatandaşlarımıza en yakın konumda bulunan muhtarlarımız, mahallelerin her türlü sorun ve taleplerini zaman mefhumu gözetmeksizin kurumlarımıza ve bizlere iletebilirler. Toplantıya katılan muhtarlarımıza ve kurum amirlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DENİZLİSPORLU FUTBOLCULAR BALIKÇIDA STRES ATTIÖnceki Haber

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULAR BALIKÇIDA STRE...

BELEDİYEYE BORCU OLANLAR İÇİN ÖNEMLİ HABERSonraki Haber

BELEDİYEYE BORCU OLANLAR İÇİN ÖNEMLİ HAB...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!