MEHMET MANİSALI'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEHMET MANİSALI'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu'nda öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı.
Serginin açılış törenine, İlçe Kaymakamı Uğur KALKAR, Acıpayam Belediye Başkan Vekili Hüseyin ERDEM, Hayırsever işadamı Mehmet MANİSALI ve annesi Aliye MANİSALI, İl Milli Eğitim Denetmeni İbrahim YAPAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, Mal Müdürü Mustafa EKİNCİ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Zühtü DAĞTEKİN, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet SELÇUK, Daire ve Kurum Amirleri, öğretmenler, vatandaşlar, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program öncesinde Mehmet MANİSALI ve annesine Kaymakam Uğur KALKAR tarafından hediye ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Okul Müdürü Dudu KURBAN yaptığı açılış konuşmasında ;'' 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının sonunda, öğrencilerimizin yapmış olduğu resim ve ürünlerini sergilemekten mutluluk duyuyoruz. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim.'' dedi.

Serginin açılışında minik öğrenciler tarafından bir çok yarışma yapıldı.Yarışmalarda dereceye girenlere protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Serginin açılış kurdelası, protokol tarafından kesilerek, sergi gezildi.

İlçe Kaymakamı Uğur KALKAR ;''Acıpayam eğitimdeki başarılarıyla her türlü övgüyü ve eğitim alanında her türlü yatırımı hak eden bir ilçe. Hayırseverlerimizin de bu anlamda desteklerininartarak devam etmesini arzu ediyoruz. Bu okulu ilçemize kazandıran Mehmet MANİSALI Beyefendiye, şahsım ve ilçem adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Sergide emeği geçen öğretmen veöğrencilerimizi de tebrik ediyorum.'' dedi.

Acıpayam Belediye Başkan Vekili Hüseyin ERDEM “Acıpayam gelişmekte olan bir ilçe. Bu gelişim sayesinde de eğitime verilen destek büyük önem taşımaktadır. Mehmet Manisalı ağabeyimiz de bu hususta üzerine düşeni yaptı. Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN eğitime yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini söyler. Ben de Mehmet beye Acıpayam’a böyle bir yatırım yaptığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin ERDEM, Mehmet Manisalı’nın annesi Aliye Manisalı’ya hediye ve Mehmet Manisalı’ya plaket takdim etti.





  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Acıpayam Müftülüğü 'Cami Projeleri' semineri düzenlediÖnceki Haber

Acıpayam Müftülüğü 'Cami Projeleri' semi...

SİMAV'DA DEPREMSonraki Haber

SİMAV'DA DEPREM

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!