TATAR'DAN İSTİFA İDDİALARINA YANIT

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TATAR'DAN İSTİFA İDDİALARINA YANIT
CHP İlçe yönetimi olarak çıkan istifa edecekleri konusunda yapılan haberlerin asılsız olduğunu belirterek,‘istifamız söz konusu bile değildir.dedi.
 CHP İlçe yönetimi olarak çıkan istifa edecekleri konusunda yapılan haberlerin asılsız olduğunu belirterek,‘istifamız söz konusu bile değildir.dedi.
Biz davamız adına görevimizin başındayız.Acıpayamlı milletvekili adayımız İlhan Özcan’ın 5.sıradan aday gösterilerek sıralamaların YSK ya teslimi sırasında gerçekleşen yazım hatasından dolayı İlhan Özcan 6.sıradan partimizin Denizli milletvekili adayıdır.

Basında çıkan haberler asılsızdır.Ülkemizin içinde bulunduğu şartları göz önüne alarak görevimizin bilincindeyiz.CHP Denizlide birinci parti,Adayımızın Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapmaktır.Mevki ve makamlar gelip geçicidir.Asıl olan Türkiye Cumhuriyetinin Laik Atatürk’ün çizdiği yolda ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket etmektir.

Parlamanter sistemin devamını sağlamak tek adam rejimine karşı hak ve hukuk sisteminin adaletin olduğu Cumhuriyet çoğulculuk ilkesinde mücadele etmeye devam edeceğiz.Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizlerden dolayı esnafımız,çiftçimiz zor bir süreçten geçmektedir.Bu durumları ülkemizin başına AKP iktidarı getirmiştir.
CHP İlçe başkanı Tatar konuşmasına;Biz genel merkezimizin belirlemiş olduğu milletvekilliği sıralamasını takdirle karşılıyoruz.Ayrı gayrı yoktur.Denizli genelinde CHP olarak 24 Haziran seçimlerinde inanıyorum en 4 vekilimizle ilimizi güçlü bir şekilde temsil etmesi için gayret içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Hedefimiz iktidar olmak,bu yolda seçimlerde ilçe teşkilatımız,kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile görevimizin başındayız.İstifamız söz konusu bile değildir.Bu tür haberler ile bizleri yıpratma içerisine girmektedirler.Ben seçmenimize güveniyorum.Dargınlık kırgınlık olmadan hedefimiz önce denizlide sonrada ülkede CHP’ yi birinci parti yapmaktır. Dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir'den öğrencilere atık yönetimi eğitimi Önceki Haber

Büyükşehir'den öğrencilere atık yönetimi...

Avustralyalı Sonia, Müslüman olduSonraki Haber

Avustralyalı Sonia, Müslüman oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!