İMAM HATİP ORTAOKULLARININ AÇILIŞ YILDÖNÜMÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İMAM HATİP ORTAOKULLARININ AÇILIŞ YILDÖNÜMÜ
2014-2015 Eğitim ve Öğretim itibariyle yeni hizmet vermeye başlayan Acıpayam İmam- Hatip Ortaokulu’nda İmam Hatip Okullarının açılış yıldönümü gerçekleştirildi.
 
2014-2015 Eğitim ve Öğretim itibariyle yeni hizmet vermeye başlayan Acıpayam İmam- Hatip Ortaokulu’nda İmam Hatip Okullarının açılış yıldönümü gerçekleştirildi.


Eski Kız Meslek Lisesi Binasında eğitim ve öğretim yılına başlayan Acıpayam İmam- Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY, Acıpayam İmam- Hatip Ortaokulu Müdürü Süleyman UYSAL, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.


Acıpayam İmam- Hatip Ortaokulu Müdürü Süleyman UYSAL, yaptığı açılış konuşmada yeni binamızda gerçekleştirmiş olduğumuz İmam Hatip Okullarının açılış yıldönümünde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu binamızın tahsis edilmesinde emeği geçen Acıpayam Kaymakamımız Uğur KALKAR’a, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, hayırsever esnaflarımıza ve öğrenci velilerimize şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.


Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat TOKYAY, ‘’ İmam Hatip Lisemizde 487 öğrenci, imam hatip ortaokulumuzda 144 öğrenci eğitim öğretimine devam etmektedir. 2 yıl önce açılan İmam- Hatip ortaokulumuz bu sene müstakil hale gelmiştir. Okulumuza tahsis edilen binanın eğitim öğretime hazırlanması için gerekli çalışmalar 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmış ve eğitim öğretime hazır hale gelmiştir. 


Bu vesile ile okulun eğitim öğretime hazır hale getirilmesini yakından takip eden Kaymakamımıza; Belediyenin her türlü imkânını seferber eden Belediye Başkanına ve Belediye personeline, desteklerinden dolayı velilerimize ve Acıpayam esnafımıza; özverili çalışmalarından dolayı kurucu müdürümüze ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum’ ’dedi.


Konuşmaların ardından öğrenciler tiyatro, şiir ve ilahi seslendirdi.


Acıpayam İmam- Hatip Ortaokulunda düzenlenen ‘’İlim ve Okumak’’ konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.


Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN ’a Acıpayam İmam- Hatip Ortaokuluna yapmış olduğu desteklerden dolayı Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR tarafından teşekkür plaketi verildi.


Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN, ‘’ Bu plaketi Belediyemizde çalışan emekçi kardeşlerim için alıyorum’’ dedi.


İmam Hatip Okullarının açılış yıldönümü programı ikramlar ile sona erdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KISA SÜRE ERİŞİM OLMAYACAKÖnceki Haber

KISA SÜRE ERİŞİM OLMAYACAK

DENİZLİ VALİLİĞİ’NE YENİ LOGOSonraki Haber

DENİZLİ VALİLİĞİ’NE YENİ LOGO

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!