İl Yönetiminde İstifa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Yönetiminde İstifa
Denizli CHP İl Başkan Yardımcısı Gülşen Güngör ile iletişim sorumlusu Osman Tabu ve yönetim kurulu üyesi Dilşen Bilgin istifa etti.
 Gülşen Güngör ile Osman Tabu’nun istifası işleme konurken, Dilşen Bilgin’in istifasını geri alması için ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi. CHP İl Başkanı Yıldırım Aycan istifalar hakkında konuşmak istemediğini belirterek, “Hepsi bizim arkadaşımızdır. Gerekçe olarak gördükleri lüzum üzerine istifa ettiklerini ilettiler. Olmadı, uyum sağlayamadık” dedi.

CHP İl Yönetimi’nde bir süreden beri Başkan Yıldırım Aycan’la, Başkan Yardımcısı Gülşen Güngör arasında parti çalışmaları ve yöntem konusunda görüş ayrılığı yaşandığı kulislerde konuşuluyordu. Güngör’ün 2 aydan bu yana yönetim kurulu toplantılarına katılmadığı ileri sürülürken, İl Yönetimi’nde istifaları getiren süreç üç gün önce bazı yönetim kurulu üyelerinin il sekreteri Mahmut Alkaya, Sayman Nazım Gün ve Başkan Yardımcısı Bülent Gökçe hakkında güvensizlik önergesi vermesiyle başladı.

Yönetim Kurulu’nda yapılan oylamada üç yönetici hakkında güvensizlik oyu çıktı. Oylamanın tartışmaya dönüştüğü ve İletişim Sorumlusu Osman Tabu’nun istifasını verdiği öğrenildi. Ardından daha önce istifa dilekçesi verdiği öğrenilen Gülşen Güngör’ün istifası işleme kondu. Güngör’ün istifası üzerine üye Dilşen Bilgin de istifa dilekçesini verdi.

İl Yönetimi’ndeki istifa depreminin aşılması için hareketli bir görüşme trafiği yaşanırken, İl Yönetimi Dilşen Bilgin’i istifasını geri almak için ikna etmeye çalışıyor. Başkan yardımcısı Gülşen Güngör, İl Başkanı Yıldırım Aycan’la göreve geldiğinden bu yana parti çalışmaları konusunda anlaşamadıklarını, bir süredir toplantılara katılmadığını belirterek, “İl Başkanı Yıldırım Aycan’la parti çalışmaları ve tutum konusunda anlaşamadık. İl yönetiminin daha dinamik olması gerektiğini her zaman belirttik. Kongre döneminde kendisinin yoğun ısrarı ile yönetimine girdim ama uyum sağlayamadık” dedi.

İl Başkanı Yıldırım Aycan ise istifalar hakkında yorum yapmak istemediğini belirterek, “Hepsi bizim arkadaşımız. İstifalarına gerekçe olarak gördükleri lüzumu gösterdiler. Olmadı, uyum sağlayamadık” dedi. İl Yönetimi’nin istifaları Seçim Kurulu’na henüz bildirmediği öğrenilirken, yerlerin yedek listeden Mehmet Aslan, Suna Tuksal ve Rakip Evran’ın gelmesi bekleniyo

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haftaya Yoğun Sisle BaşladıkÖnceki Haber

Haftaya Yoğun Sisle Başladık

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE!Sonraki Haber

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!