Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Ay Sonunda Yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Ay Sonunda Yapılacak
Fuar 29 Mayıs - 1 Haziran Tarihleri arasında CNR Fuar Merkezinde Yapılacak, Bölgemizden ÇEKSAN Yol Süpürme Makinaları da fuara katılacak

Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ında katılacağı Fuarda Şehircilik ve kentsel dönüşüm ana teması işleniyor. Şehirlerin en büyük problemlerinden olan çevre temizliği ile ilgili bir çok firmanın da  hünerlerini sergilediği bir fuar olacak.

 Bölgemizin önde gelen firmalarından olan Çeksan da "kirli ve çok kirli yollarda üstün performans" iddiasıyla fuarda yerini alacak.

ÇEKSAN Yol Süpürme Makinaları, 1989 yılında Avrupa’dan makine ithal etmeye başladı. Ancak   yerel pazarın ihtiyaç duyduğu performans bu makinalar ile karşılanamadı. Bu yüzden, ÇEKSAN, HMT adını verdiği ilk makinasını 1997 yılında üretmeye başladı. HMT, yerel pazarda başarısını kanıtlamış ve traktör ile çekilen mekanik süpürme makinalarında markalaşmıştır. Tahrikini traktör’den alır ve tüm ihtiyacı olan güç, traktör’den aldığı güçtür. Bugün, Türkiye’de ve yurtdışında 1000’i aşkın HMT en zor koşullarda yolları süpürmeye devam etmektedir.

Çeksan yaptığı inovasyon çalışmaları ile, 2011 yılında,  kendinden motorlu ve her türlü araçla çekilebilen yol süpürme makinalarını da ürün gamına eklemiştir. Bu makina sayesinde traktöre ihtiyaç duymadan, elinizdeki diğer araçlarla da çekilebilen bir makina ile yol temizliği yapmak mümkün olabilmektedir.

ÇEKSAN, 2003 yılından itibaren, gururla yeni ürün olan Kamyon Üstü Mekanik Tahrikli (TorkKonvertörlü) Vakumlu Yolpürme Makinaları ve Hidrolik Tahrikli Vakumlu Yol Süpürme Makinalarını üretmiştir. Çöp Haznesi kapasiteleri 3 m3 den 8 m3 kadar değişen bu araçlar, dünyadaki birçok değişik markalarda kamyon üstüne monte edilmektedir.

ÇEKSAN’ın başlıca referansları;Belediyeler, Askeri Birlikler, Üniversiteler, Organize Sanayi Bölgeleri, Yüklenici firmalar& Özel Temizlik firmaları, Sanayi Kuruluşları, Seramik, Çimento, Tuğla Fabrikaları, Maden Ocakları, Limanlar, Havaalanları, Tatil Köyleridir.

ÇEKSAN Yol süpürme makianaları, 3 kıtada pek çok ülkenin en çok tercih edilen yol süpürme ve temizleme aracı olmuştur. ÇEKSAN bugün itibari ile 23 ülkeye ihracat yapmaktadır.  Başlıca ihracat yaptığı ülkeler; İngiltere, Bulgaristan, Moldova, Rusya, Avusturya, Azerbaycan, İsrail, Güney Afrika ve Birçok Ortadoğu ve Balkan ülkesidir.

ÇEKSAN Yol süpürme makinaları imalatında AR-GE, tecrübe ve yeteneklerini çok iyi bir şekilde harmanlamanın yanı sıra dünya lideri tedarikçilerle çalışmayı tercih ettiği için üstün performans ve dayanıklılığı standart hale getirmiştir.

ÇEKSAN Üretmiş olduğu vakumlu yol süpürme araçlarında Yüksek basınçlı yol yıkama sistemi, Fırça hızı ayarı, Kabin içi su debi ayarı, Öne takılabilen kazıyıcı fırça, Multifonksiyonelekipman Yeşil alan bakımı, Aynı anda çift taraflı emiş, arka görüş kamerası ve farklı güçte motor seçenekleri gibi opsiyonel özellikler müşterilerine sunmaktadır.

ÇEKSAN Satış Sonrası Hizmetler birimiyle servis hizmetini en yüksek kalitede ve ekonomik şartlarda sunmaktadır.

Tam kalifiye uzman teknik personelden oluşan satış sonrası hizmetler birimi, gezici araçlarla garanti kapsamında veya garanti dışındaki araçların bakımlarını kullanım alanlarında yapmaktadır.  Müşteri talebi doğrultusunda araçların periyodik bakımları fabrika ortamında da yapılmaktadır.

ÇEKSAN üstün tasarımı, Teknoloji yaratıcı kullanımı, Tavizsiz kalite anlayışı, 7 gün 24 saat Kesintisiz satış sonrası hizmeti ve rekabetçi fiyatıyla  yoluna devam etmektedir. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tacikistan Büyükelçisi Şaripov, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret ettiÖnceki Haber

Tacikistan Büyükelçisi Şaripov, Denizli...

"TÜRKÇEM SES BAYRAĞIM"Sonraki Haber

"TÜRKÇEM SES BAYRAĞIM"

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!