Şevkan; “Yönümüzü geleceğe döndürdük”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şevkan; “Yönümüzü geleceğe döndürdük”
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, yeniden başkan seçilmesi durumunda ilçede gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında açıklamada bulundu.
 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, yeniden başkan seçilmesi durumunda ilçede gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında açıklamada bulundu.
Acıpayam Belediye  Başkanı Dr.Hulusi  Şevkan; “Yönümüzü geleceğe döndürdük. Artık geleceğe bakıyoruz. Bu dönemde sadece yol ve Pazar yeri yapmadık. Düğün salonu yaptık, şehir içi kavşaklarımızı düzenledik. Bunlara benzer gerçekten çok ciddi işlerimiz oldu. Gelecekte ise artık üreticinin rahatça para kazandığı, üretmekten pişman olmadığı, üretmekten büyük haz duyduğu bir dönem olsun istiyoruz. Biz inşallah üreticinin önünü açtığımızda daha çok üretmiş olacağız. Diğer yandan büyükşehirle birlikte güzel bir kültür ve gençlik merkezimiz olacak. Yine sahamızda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesini hazırladığı belki ihalesinin bile yapıldığı gençlik merkezi olacak. Benim hayalim; Acıpayam girişinde 50 metrelik kulesiyle bir kültür, alışveriş, toplantı salonları, küçük dükkanlar ve sinema salonlarını barındıran ayrıca en zirve noktasında da çay kahve içilecek alan barındıran bir merkez. Yine hemen onun yanında boş bir alanımız var. Ahşap, taş ve kerpiçten yapılma bir türkü evimiz olacak. Türküleri çok sevdiğim için sanki kendim için yaptırıyormuşum gibi geliyor ama orası aynı zamanda müze gibi olacak. Bir diğer taraftan eskiden bir çok insanın anılarını yaşattığı hapishanemiz; inşallah bir sanat merkezi haline gelmiş olacak. Yani hapishanede güneş doğmuş olacak. Tabi yerel ürünlerimiz de çok çok önemli. Antalya yolu üzerinde de mutlaka bir satış yeri kurmamız gerekiyor. Yazın Ucarımız çok kalabalık bir nüfusu ağırlıyor. Orada da bir alışveriş yerimiz olacak. Önümüzde ki süreçte Yeşilyuva’nın ayakkabısını daha da meşhur hale getirerek oradan daha çok insanın ekmek yemesini sağlamak istiyoruz” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir DESKİ'den 100 milyon TL’lik dev yatırımÖnceki Haber

Büyükşehir DESKİ'den 100 milyon TL’lik d...

Şehit Babası Son Yolculuğuna UğurlandıSonraki Haber

Şehit Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!