© Haber Acıpayam 2022

100. YILDA COŞKULU KUTLAMA

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 100.yılı tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam'da da coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 100.yılı  tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam'da da coşkuyla kutlandı.

İlk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Çelenk koyma töreniyle başlayan kutlama törenleri Acıpayam Kız Meslek Lisesinin tören bandosu eşliğinde Cumhuriyet Meydanından başlayarak Acıpayam Atatürk Stadyumuna kadar devam eden yürüyüş gerçekleştirildi.

 

Acıpayam Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen 100. Yıl kutlamalarında günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, şiirler okundu. Acıpayam Belediyesi İnşaat Mühendisi Ozan Gezer’in Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirmesinin ardından,Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi  Halk oyunları ekibi ve Acıpayam Belediyesi  Güreş  ekibinin gösterileri büyük beğeni kazandı.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında dereceye giren okullar ve öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlama törenlerine ilçe protokolü,siyasi parti temsilcileri öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER