12 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ, KALDIRIMDAKİ ÇOCUKLARA ÇARPTI
ACIPAYAMDenizli’de ailesinden habersiz arabayı evden alan 12 yaşındaki E.B., kaldırımda oynayan 3 çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle 3 çocuk da yaralanırken, kaza güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza akşam saatlerinde Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. 12 yaşındaki E.B., engelli ağabeyini gezdirmek için ailesinden habersiz olarak 20 BJZ 35 plakalı aracı evden aldı. Daha sonra trafiğe çıkan E.B., bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç kaldırımda oynayan Sude A. (8), Haktan G. (12) ve Samet G.’ye çarptı. Kazanın ardından korkan sürücü E.B., kaza yerinden kaçarken, çocuk şoför polis tarafından gözaltına alındı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gönderildi. Sağlık ekipleri yaralı 3 çocuğu hastanelere kaldırırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
İlginizi Çekebilir
TOMA alevlerle mücadeleye destek verdi
Denizli’de görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), beşinci gününe giren Buldan’daki orman yangınını söndürme çalışmalarında aktif destek verdi.
Orman Genel Müdürü Karacabey: "Yangın güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor"
Denizli’nin Buldan ilçesinde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangına müdahaleler sürüyor. Yangın koordinasyonu için bölgeye gelen Orman Genel Müdürü(OGM) Bekir Karacabey yangına ilişkin verileri paylaştı. OGM Müdürü Karacabey, "1 uçak, 25 helikopter, 151 arazöz, 12 iş makinası, 85 ilk müdahale aracı ve ve 2 bin 120 personel ise yangını kontrol altına almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yangının Batı cephesinde büyük oranda ilerlemesini durdurduk. Alevler şuanda güney ve kuzey hatlarında yoğunlaşıyor" dedi.
Ot temizlemek isterken ormanı yakan 3 şüpheli gözaltına alındı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, besihanenin etrafındaki kuru otları yakarak temizlemek isterken orman yangınına neden oldukları iddia edilen 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.
Alevlerin arasında kalan mahallede soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti
Denizli'de 5 gündür süren yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Bölmekaya Mahallesi'ne kadar ulaştı ve çevrede tahliyeler yapıldı. Yoğun müdahaleler sonucunda yangın gece saatlerinde mahalle çevresinde kontrol altına alınırken, evlerde hasar oluşmadı.
Alevlerin yaklaştığı Buldan'da hastane tahliye edildi
- Denizli'nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangınında mahallelerde ve hastanelerde tahliye çalışmaları devam ediyor.
Buldan'da başlayan yangın Aydın'ın bazı mahallerine ulaştı
Denizli'nin Buldan ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın dün akşam Aydın'ın bazı mahallerine kadar ulaştı. Havadan ve karadan ekiplerin müdahalelerde bulunduğu yangın devam ediyor.