13 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ
ACIPAYAMDenizli’de yoğun kar yağışı nedeniyle merkezde ve 13 ilçede okulların tatil edildiği açıklandı.
Denizli Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, ‘’İlimizde devam eden yoğun kar yağısı nedeniyle meydana gelebilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan verilmemesi amacıyla Çarşamba günü Merkezefendi, Pamukkale, Babadağ, Baklan, Beyağaç, Buldan, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Honaz, Güney, Kale, Serinhisar, Tavas ilçelerinde ve Çivril İlçesi'nin Özdemirci Mahallesi'nde ilk ve orta dereceli tüm okullarda eğitim - öğretime bir 1 gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaklardır’’denildi.
İlginizi Çekebilir
Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.
Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.
Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi
Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.