13 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ
ACIPAYAMDenizli’de yoğun kar yağışı nedeniyle merkezde ve 13 ilçede okulların tatil edildiği açıklandı.
Denizli Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, ‘’İlimizde devam eden yoğun kar yağısı nedeniyle meydana gelebilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan verilmemesi amacıyla Çarşamba günü Merkezefendi, Pamukkale, Babadağ, Baklan, Beyağaç, Buldan, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Honaz, Güney, Kale, Serinhisar, Tavas ilçelerinde ve Çivril İlçesi'nin Özdemirci Mahallesi'nde ilk ve orta dereceli tüm okullarda eğitim - öğretime bir 1 gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaklardır’’denildi.
İlginizi Çekebilir
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.