15 yaşındaki Fatmagül'den 5 gündür haber yok
ACIPAYAMDenizli’nin Çameli ilçesinde 15 yaşındaki Fatmagül A.'dan 5 gündür haber alınamıyor.
Çameli ilçesine bağlı Kirazlıyayla Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki Fatmagül A.'dan 15 Temmuz’dan bu yana haber alınamıyor. Fatmagül'ün babası Mehmet A., "Kızım Cumartesi günü gece 24.00 sıralarında evden çıkmış, kayıp mı, kaçırıldı mı bilmiyoruz. Kızımın bulunması için yetkililerden yardım istiyorum. Kızımı görenlerin, Çameli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bilgi vermelerini istiyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.