© Haber Acıpayam 2022

17. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde inşaatın 17'nci katından düşen işçi hayatını kaybetti.

 Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde inşaatın 17'nci katından düşen işçi hayatını kaybetti. 
Olay, saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde bir inşaatın 17'ınci katında kalıp sökme işlemi yapan 53 yaşındaki kalıp ustası Selahattin Çoban düşerek hayatını kaybetti. 
Kaza sonrası, Çoban'ın inşaatta çalışan arkadaşları hemen 112 arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, 53 yaşındaki Selahattin Çoban'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çoban'ın cansız bedeni düştüğü yerden inşaat işçisi arkadaşları tarafından taşındı. Polis düşme olayı ile ilgili soruşturma başlattı. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER