© Haber Acıpayam 2022

2 katlı metruk bina alevlere teslim oldu

Denizli’de 2 katlı metruk bina çıkan yangında alevlere teslim oldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, başka binalara sıçramadan söndürüldü.

 Denizli’de 2 katlı metruk bina çıkan yangında alevlere teslim oldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, başka binalara sıçramadan söndürüldü. 
Edinilen bilgilere göre, olay, Merkezefendi ilçesi Murat Dede Mahallesi 390 sokakta meydana geldi. Sabah erken saatlerde metruk binadan duman ve alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, hızlı bir şekilde yangına müdahale etti. Ekipler bir taraftan yangını söndürmek için uğraşırken, diğer taraftan ise alevlerin yanındaki binalara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saat sonunda kontrol altına alınabildi. Güne alevlerle uyanan sokak sakinleri ise kısa süreli panik yaşadı. 
İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına aldıktan sonra yangının nasıl çıktığı ile ilgili inceleme başlattı. 

İlginizi Çekebilir

Denizli öğrenci dostu şehir sıralamasında 7 basamak yükseldi

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından her yıl yapılan "Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri" sıralamasında büyük bir sıçrayış yapan Denizli, 16. sıradan 9. sıraya yükseldi.

Lazer göz cerrahisinin yeni trendi ‘Smile Pro’ yöntemi Denizlililerin hizmetine girdi

Göz sağlığı alanında son yıllarda büyük bir yenilik olarak öne çıkan Smile Pro Lazer yöntemi, Denizli'de Prof. Dr. Cem Yıldırım ve Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Şefik Can İpek tarafından başarıyla uygulanmaya başladı. Klasik yöntemlere alternatif olan hızlı ve konforlu yeni tedaviyle, binlerce hasta, gözlük ve kontakt lens kullanımına veda ediyor.

Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı

Denizli'de sokakta yaşanan tartışmanın ardından evde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli kayıplara karıştı.

Düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde çift, düğün dönüşü motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 ölü, 1 yaralı.

Kendisinden haber alınmayan gıda mühendisi 1 aydır kayıp

Denizli' yaşayan gıda mühendisi Cihan Köse, yakınları tarafından 1 aydır haber alınamıyor. Sosyal medya hesaplarından duyurular ve polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.

Denizli’nin hububat deposu Acıpayam’da arpa hasadı başladı

Denizli’nin hububat deposu ilçelerinden Acıpayam’da arpa hasadı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla başladı. Biçerdöver kullanan Vali Coşkun, ilk hasadı gerçekleştirdi.

TÜM HABERLER