© Haber Acıpayam 2022

3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin çocuklara özel olarak düzenlediği şenlik kapsamında Nina’nın Rüyası adlı oyun sahnelendi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin çocuklara özel olarak düzenlediği şenlik kapsamında Nina’nın Rüyası adlı oyun sahnelendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden güzel çocuk oyunlarının sahnelendiği şenlikte ‘Nina’nın Rüyası’ adlı oyun sahnelendi. Efeler Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ve Arkın Selek’in yönetmenliğini yaptığı oyun çocuklar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu'nda sergilenen oyunda korkuların yenilip azim ve kararlılıkla her şeyin üstesinden gelinebileceğine dikkat çekildi. Oyunun ardından çocuklara seslenen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Sadece ülkemizde kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 8 ilimizden gelen tiyatro gruplarımız sizler için oyunlarını sergiliyor" diyerek tüm çocukların bayramı şimdiden kutladı. Gökoğlan oyunun sonunda Arkın Selek’e çiçek ve plaket verdi.

İlginizi Çekebilir

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Çocuk ve ailelerin yeni buluşma noktası Merry Kids Denizli'nin hizmetine girdi

Denizli'nin Gerzele bölgesinde çocukların gelişimini destekleyecek Merry Kids Çocuk Oyun Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra, aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi

Denizli ve İzmir'de kaçakçılık şebeklerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8.8 ton sahte alkolü piyasaya sürülmeden yakaladı. 17 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sayesinde 18 milyonluk vergi kaybı önlendi.

Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon sazan yavrusu bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğünce "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon 6 bin adet sazan balığı yavrusu bırakıldı.

Türk havlusu uçuşta

Türkiye'nin havlunun icadında ve üretimindeki tarihi rolünü dünyaya anlatmayı amaçlayan Turkish Towels, Türk Hava Yolları iş birliğiyle yeni bir global tanıtım kampanyasına imza attı.

Vali Coşkun, Acıpayam'da sera üreticileriyle bir araya geldi

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Acıpayam ilçesi Ucarı Mahallesi'nde bulunan seralarda domates ve biber hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi. Sera alanlarının artmakta olduğunu belirten Vali Coşkun, "İlimiz genelinde toplam 272 hektar sera alanı mevcuttur. Bu alanların; 77 hektarı jeotermal ısıtmalı modern seralardan, 195 hektarı ise örtü altı seralardan oluşmaktadır" dedi.

TÜM HABERLER