© Haber Acıpayam 2022

6.6.2016 HEYECANI

Acıpayam'da evlilik tarihlerinin özel olmasını isteyenler, 06.06.2016’yı da es geçmedi.

 
Her özel tarih diziliminde olduğu gibi bugün de çiftler nikah kıydı. Evlilik hazırlığı yapan çiftler evlilik tarihlerinin hem özel, hem de akılda kalıcı olması için aylar öncesinden bugünün tarihi olan 06.06.2016’yı seçti.
 
Türkiye’de olduğu gibi Acıpayam’da da evlenecek çiftler, bu özel tarihe yoğun ilgi gösterdi. 06.06.2016’ya özel bir yoğunluğun yaşandığı dikkat çekti.
 
6.6.2016 'da  nikah kıyan Şeyda & Eray Akın, Ayşe & Çağrı Solak, Güliz & Gürkan Turhan ve Saniye & Mümin Karaboğa çiftlerine ömür boyu mutluluklar dileriz.
 
Acıpayam Belediye personeli Eray Akın'da Şeyda Akın evliliğe adımlarını attılar. 
 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ın kıydığı nikahta çiftlerin nikah defterini Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan takdim etti.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER