© Haber Acıpayam 2022

81 yaşındaki kadının tüfekle vurduğu hırsızlık şüphelisi öldü

Denizli’de hırsızlık için evine girdiği 81 yaşındaki yaşlı kadın tarafından tüfekle iki el karnından vurularak ağır yaralanan hırsızlık şüphelisi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 Denizli’de hırsızlık için evine girdiği 81 yaşındaki yaşlı kadın tarafından tüfekle iki el karnından vurularak ağır yaralanan hırsızlık şüphelisi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
Honaz’ın Akbaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Kadir A. (52) aynı mahallede oturan ve yalnız yaşayan 81 yaşındaki Cennet Çakır isimli yaşlı kadının evine pencerenin camını kırarak, kadını darp etmiş ve 10 adet cumhuriyet altınını çalarak kaçmaya çalışmıştı. Yaşanan arbede sırasında ise yaşlı kadın yastığının altında bulunan tüfekle Kadir A.’yı iki el ateş ederek karnından vurmuştu. Olayın ardından yaralı halde yakınları ile irtibata geçen Kadir A., mahalle dışına kadar aile üyelerinden birine ait otomobille gittikten sonra 112 Acil Servisi arayarak yardım istemiş ve yolda ambulansa alınan Kadir A., Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Aldığı saçma darbeleri ile karnından yaralanan Kadir A., tedavi gördüğü hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Öte yandan, olayda çalındığı öne sürülen 10 cumhuriyet altınına henüz ulaşılamazken, arama çalışmasının devam ettiği bildirildi. 
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER