© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ ENCÜMEN ÜYELERİ GÖREVİNİ TAMAMLADI

Acıpayam Belediyesi encümen üyeleri Şükrü Yalçın ve Abdullah Sönmez'in görev süreleri doldu.

 2015 Nisan ayından buyana Acıpayam Belediyesi encümen üyeliği yapan Şükrü Yalçın ve Abdullah Sönmez'in görev süreleri doldu. Encümen üyeliği görevini yürüten Şükrü Yalçın ve Abdullah Sönmez bugün son encümen toplantısına katıldı. 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan encümen görevini başarılı bir şekilde tamamlayan Yalçın ve Sönmez'e teşekkür etti. Başkan Şevkan: "2015 Nisan ayından buyana birlikte çalıştığımız encümen üyelerimiz Şükrü Yalçın hocama ve Abdullah Sönmez kardeşime bir yıldır yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

İlginizi Çekebilir

Asırlık miras Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaklaşık 20 bin dekarlık alanda yetiştirilen ve asırlık miras olan Acıpayam kavununun tescillendiği duyuruldu.

Hava almak için çıktığı balkondan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de hava almak için balkona çıkan yaşlı adam dengesini kaybetmesi sonucu 5. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti.

Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti

Denizli’de karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Emekli öğretmen, doktor ile aralarında yaşanan mesai kavgasının detaylarını anlattı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aile hekimi ile emekli öğretmen arasında yaşanan mesai tartışmasında darbedilen emekli öğretmen M.A.A., olayla ilgili açıklamada bulundu. M.A.A. "Ben ona hiç küfür etmedim. Hiç tanımadığım bir insana niye telefonda küfür edeyim. O bana küfür ve hakaretlerde bulunarak tehdit etti. Fotoğraflarda bu sabit, doktor arabasıyla hızla ters yönden gelip benim önümü kesti" dedi.

Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi

Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

TÜM HABERLER