© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM ERDOĞAN'A DESTEK İÇİN TEK YUMRUK

Acıpayam halkı 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, aday olan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu açılışında bir araya geldi.

 Acıpayam halkı 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, aday olan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu açılışında bir araya geldi. 

Sıcak Acıpayam güneşine rağmen açılışın yapıldığı alan yüzlerce insan tarafından dolduruldu. 

Acıpayam otogar alanında Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi destek kapsamında yapılan mitinge Denizli Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan il başkanı Avni Örki eski Denizli Milletvekili M.Salih Erdoğan Acıpayam Belediye başkanı Ak parti Acvıpayam İlçe başkanı İdris oktay pati yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Miting alanında saatler öncesinde toplanan vatandaşlara ikram edilen karlı şerbet yiyerek serinlediler.Alana gelen osman Zolan herkesle tek tek selamlaşırken yoğun ilgi ile karşılandı.
İlk konuşmayaı Acıpayam Ak parti ilçe başkanı idris Oktay yaptı.Oktay katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında büyüyen ve değişen yeni Türkiye'nin mimarı recep Tayyip Erdogan 'a destek olduğumuzu buradan haykırıyoruz.

10 Ağustos pazar günü millet olarak Başbakanımızın yanında olarak Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz diyerek devam eden İdirs Oktay herkesten destek istedi.
Acıpayam belediye başkanı Hulusi Şevkan konuşmasında mahallelerimizden gelerek burada Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için burada yanlız bırakmayan vatandaşlara ilk kez halk tarafından bir cumhurbaşkanının seçileceğini söyledi. Şevkan: "ilk Cumhurbaşkanı sizlerin kullanacağı oylarla seçilecek Cumhurbaşkanlığı yolunda Başbakanımıza destek olacağız" dedi.

Ardından Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan büyük Türkiye mimarı milletin adamını 10 Ağustosta koşarak sandıklara giderek destek olmanızı ümit ediyorum dedi.İl başkanı Avni örki'nin konuşmasının ardından miting sona erdi.


İlginizi Çekebilir

Denizli sağlık camiasının acı kaybı

Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.

Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.

Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu

Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.

Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu

Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Denizli’de yanıltıcı sosyal medya paylaşımına soruşturma

Köpeğe uygulanan şiddet içeren bir videoyu Denizli’de yaşanmış gibi sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında soruşturma açıldı.

Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı

Denizli’den Buldan’da görev yapan memurları mesaiye yetiştirmek için yola çıkan servis, kontrolden çıkarak üzüm bağına uçtu. Kazada yaralanan 25 kişiden birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TÜM HABERLER