ACIPAYAM TÜRKMEN DAĞINA YARDIM ELİNİ UZATIYOR
ACIPAYAMMilliyetçi Hareket Partisi Acıpayam İlçe Başkanı Günday İlhan'ın öncülüğünde " Acıpayam Türkmen Dağına Kardeş Elini Uzatıyor" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası başlatıldı.
Acıpayam Belediyesinde destek verdiği bu kampanya için Cumhuriyet Meydanında kurulan çadırda yardımlar kabul ediliyor.
27 Ocak Cumartesi gününe kadar devam edecek kampanyada kuru bakliyat ve gıda yardımı alınacak.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Türkmen kardeşlerimiz için başlatılan bu kampanyayı Belediye olarak yürekten destekliyoruz. Bu kampanya öncülük yapan Milliyetçi Hareket Partisi Acıpayam İlçe Başkanı kardeşim Günday İlhan ve teşkilatına teşekkür ediyor, duyarlı Acıpayam'lı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz"dedi.
Başkan Şevkan ayrıca bu kampanyaya destek sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyemize, Acıpayam Kaymakamlığımıza, AK Parti ve CHP İlçe başkanlıklarımıza ve oda başkanlarımıza da teşekkür ederim" dedi.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.