© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA KAZA 5 YARALI

Acıpayam Antalya karayolu girişinde meydana gelen kazada iki araç çarpıştı.

 Acıpayam Antalya karayolu girişinde meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Antalya - Denizli İstikametinde seyir halindeki Ö.Ö. yönetimindeki 06 NM 223 plakalı araç ile benzin istasyonuna girmekte olan M.U. yönetimindeki 15 HN 915 plakalı araç çarpıştı. Ö.Ö. yönetimindeki 06 NM 223 plakalı araç çarpışmanın etkisiyle yan yatarak durabildi. Benzinliğe girmek üzere olan M.U. yönetimindeki 15 HN 915 plakalı araç çarpışmanın etkisiyle savrularak benzin pompalarına çarparak durabildi. Kazada yaralanan 5 kişi 112 acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kazaya müğdahale etti. Olay yerinde incelemelerde bulunan emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 




İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER