© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİLİ TİN’DEN CİNSEL İSTİSMAR OLAYLARINA SERT TEPKİ

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Karaman’da meydana gelen cinsel istismar konusunda, “Dünya’nın her neresinde olursa olsun, kim tarafından yapılırsa yapılsın cinsel istismar ve benzeri suçlar asla affedilemez ve kabul edilemez” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Karaman’da yaşanan cinsel istismara yönelik açıklamalarda bulundu. Şahin Tin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Karaman’da asla kabul edilmesi mümkün olmayan ve mutlak suretle cezalandırılması gereken, cinsel istismar suçunu kapsayan bir hadise meydanageldiğine ilişkin iddialar gündeme gelmiştir. Öncelikle böylesi iğrenç ve insanlık dışı davranışı sergileyen, insanlık yoksunu, kendini bilmezleri şiddetle kınıyorum. Dünya’nın her kadıköy escort neresinde olursa olsun, kim tarafından yapılırsa yapılsın cinsel istismar ve benzeri suçlar asla affedilemez ve kabul edilemez. Değerlerini kaybetmiş, zihniyeti çökmüş, kişilik yoksunlarının işledikleri hiçbir suç cezasız kalmayacaktır. Gün kelimeleri cımbızla çekerek çocuk istismarı üzerinden siyaset tüccarlığı yapma günü değildir. Hep birlikte meselenin üzerine gitme, çözümüretme ve suçluların cezalarını çekmeleri için ciddi adımlar atma günüdür. Bu anlamda TBMM üzerine düşen görevi yerine getirecek ve kurulacak olan Çocuk istismarının araştırılmasına ilişkin komisyonla bu hassas konunun detayları gün yüzüne çıkartılacaktır. Toplumsal ihtiyaçlara cevap olmak adına önemli bir misyon üstlenen sivil toplum kuruluşlarımızın da yürüttükleri faaliyetlerde daha titiz bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürmeleri kesinlikle zorunludur. Bu ülkede hiçbir istismara geçit vermeyeceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER