© Haber Acıpayam 2022

AMATÖR MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI

Denizli’de 1.Amatör Küme maçında olaylar çıktı. Çıkan olaylarda futbolcular hakeme saldırırken, olaylar polis tarafından güçlükle önlendi.

  Denizli’de 1.Amatör Küme maçında olaylar çıktı. Çıkan olaylarda futbolcular hakeme saldırırken, olaylar polis tarafından güçlükle önlendi. 
Denizli 1. Amatör Küme play off karşılaşması olan Çardak Belediyespor - Akhanspor karşılaşmasında olaylar çıktı. Karşılaşmanın 80'inci dakikasında Akhanspor’un 2-1 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmada maçın hakemi Mehmet Dişçi, Çardak Belediyespor takım kaptanı İbrahim’e kırmızı kartını gösterdi. Kırmızı kartın ardından Çardak Belediyespor’lu futbolcular bir anda maçın hakemi Mehmet Dişçi’ye saldırmaya başladı. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle birlikte soyunma odasına giden hakem Mehmet Dişçi ve yardımcılarına soyunma odası önünde de saldırılırken, polis olayları önlemek için büyük çaba sarf etti. Olaylar devam ederken, hakem odasının camları kırıldı. Takviye olarak gelen güvenlik güçleri olayların daha da büyümesine engellerken, maçın hakemi Mehmet Dişçi ve yardımcıları kendilerin saldıran Çardak Belediyespor’lu futbolculardan şikayetçi oldu. 
Maçla ilgili kararı İl Disiplin Kurulu'nun vereceği kaydedildi.



İlginizi Çekebilir

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

TÜM HABERLER