© Haber Acıpayam 2022

APA MAHALLESİNDE DRENAJ BORU HATTI DÖŞEMESİ BAŞLADI

Acıpayam Belediyesi Apa mahallesinde alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Apa mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ederken, bir taraftan da ev ve iş yerlerinin sel suları ve taşkınlara karşı korunması için yağmur suyu drenaj boruları döşenmeye başladı.
 
Apa mahallesinde çalışma alanlarını Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilk olarak Karahüyük mahallemizde başlatılan drenaj boruları döşeme çalışmalarının ikinci etabı Apa mahallemizde başlattıklarını ifade etti.
 
Yaklaşık olarak 600 metrelik alanda 200 lük borular döşeneceğini ve daha sonra da Yassıhüyük mahallemizde bu çalışmaların başlayacağını söyleyen Başkan Şevkan, buradaki  amaçlarının  olası muhtemel yağmur sularından oluşacak su baskınlarının önüne geçmek, evleri ve işyerleri korumaktır" dedi.
 
Şevkan, kış ayının yaşandığı bu aylarda özverili çalışmalarından dolayı tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.
 
İncelemeler sırasında mahalle halkı ile sohbet eden Şevkan’a yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlar teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER