© Haber Acıpayam 2022

ATA'YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜNDE BİR ARAYA GELDİLER

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80.inci yıldönümü ve Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, AKAY Dağcılık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği ATA’ya Saygı Yürüyüşü gerçekleştirildi.

 Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80.inci yıldönümü ve Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam Belediyesi, üsküdar escort , maltepe escort İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, AKAY Dağcılık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği ATA’ya Saygı Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Acıpayam Cumhuriyet Meydanında toplanan gurup, buradan otobüslerle Gölcük Beşoluk mahallesine hareket etti. Buradan toplamda 5 kilometre doğa yürüyüşü yapan topluluğa  dönüşte  Beşoluk’ta Acıpayam’da ikramlarda bulunuldu.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ata’ya Saygı yürüyüşünde Gölcük mahallesinin essiz manzarasında güzel vakit geçiren topluluk Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle andıkları ifade andıklarını ifade ettiler.


İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER