© Haber Acıpayam 2022

AZ KALSIN DEREYE UÇUYORDU

Denizli'nin Çameli ilçesi, Paşaderesi mesirelik alanının üst kısmında meydana gelen olayda, faiadan dönüldü.

 Denizli'nin Çameli ilçesi, Paşaderesi mesirelik alanın üst kısmında meydana gelen olayda, faiadan dönüldü. Edinilan bilgiye göre, 20 Y 4547 plakalı otomobilin sürücüsü yolu şaşırarak ilerlediği yolun kanala çıktığını fark etmeden sürdü.
Daha sonra bir anda yolun bittiğini fark etti ancak iş işten geçmişti. Otomobilde süratli olsaydı duramayarak kanala uçması içten bile değildi. 

Neyseki korkulan olmadı ve herhangi bir kaza meydana gelmedi.

İlginizi Çekebilir

Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti

Denizli’de karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Emekli öğretmen, doktor ile aralarında yaşanan mesai kavgasının detaylarını anlattı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aile hekimi ile emekli öğretmen arasında yaşanan mesai tartışmasında darbedilen emekli öğretmen M.A.A., olayla ilgili açıklamada bulundu. M.A.A. "Ben ona hiç küfür etmedim. Hiç tanımadığım bir insana niye telefonda küfür edeyim. O bana küfür ve hakaretlerde bulunarak tehdit etti. Fotoğraflarda bu sabit, doktor arabasıyla hızla ters yönden gelip benim önümü kesti" dedi.

Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi

Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşmasına ceza

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde arızalı bir motosikleti, iple kendi aracına bağlayıp götürerek trafiği tehlikeye atan diğer motosiklet sürücüsüne 3 bin lira ceza kesildi.

Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar

Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.

TÜM HABERLER