© Haber Acıpayam 2022

BAKİ TATAR GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam İlçe Kongresi Havuzlu çarşı Talip Özkan Konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam İlçe Kongresi Havuzlu çarşı Talip Özkan Konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongreye CHP Denizli milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, İlçe Başkanı Baki Tatar ve çok sayıda davetli katıldı. Kongrede delegelerin tamamının oyunu alan Baki Tatar yeniden CHP Acıpayam İlçe Başkanı oldu.
YÖNETİM KURULU ASİL

1-       Osman Kerim Akın

2-       Mustafa Çavdaroğlu

3-       Fatma Keysan

4-       Nuri Kaya

5-       Şakir Erez
6-       Emel Daşıkan
7-       Murat Erdeniz

8-        Durmuş Çağdaş

9-       Burak Ercan

10-     Muhammet Ömer Bilgin

11-     Tahir Erten

12-     Nebahat Kaval

13-     Filiz Öztürk

14-     Nuri Dede

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

 

1- Türkay Aydın

2- Nebahat Çelikkın

3- Himmet Oğuz

4- Ahmet Tekeli

5- İsmail Paylan

6- Celal Aksoy

7- Gülşah Bıçar

8- Serkan Kuran

9- Hüseyin Güngör

10- Mustafa Demiray

11- Celal kırca

12- Ramazan Yılmaz

13-    Ali Özcan

14-    Bayram Ali Can


İL DELEGELERİ

1-       Baki Tatar

2-       Osman Kerim Akın

3-       Mustafa Çavdaroğlu

4-       Nuri Kaya

5-       Emel Alev

6-       Melahat Tanyeri

7-       Ali Vehbi Kaya

8-       Ramazan Yılmaz

9-       Veli Asmadili

10-    Durmuş Çağdaş

11-    Hüseyin Ercan

12-    Orhan Öztürk

13-    Nevzat Yıldırım

14-    Himmet Oğuz

15-    İlhan Özcan

16-    Süleyman Kaya

17-    Muharrem Ömer Bilgin

18-    Bülent Ünal

19-    Ömer Alev

20-    Hamit Erdoğan

21-    Halil Özonuk

22-    Hikmet Başaran

23-    Reşat Alkaya

24-    Ramazan Tuzcu

25-    Muhammed Deniz

26-    Ayten Tatar

27-    Tahir Erten

28-    Ömer Yalçındağ

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER