BANDO EŞLİĞİNDE FİDAN DİKİMİ
ACIPAYAMDenizli’de Çamlık Mesirelik alanında çocuklar fidan dikerken çalan belediye bandosunun şarkılarıyla bir yandan eğlenirken bir yandan da fidan dikmenin mutluluğu yaşadı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Orman Haftası dolayısıyla düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ağaç Dikim Günleri, Gelecek İçin Sen De Bir Fidan Dik" etkinliğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Çamlık Ormanı’nda gerçekleşen fidan dikiminde yaklaşık bin fidan toprakla buluşturuldu. Tören öncesi Denizli Büyükşehir Belediye bandosu şarkılar çalarak öğrencileri coşturdu. Özellikle hareketli şarkılara bir yandan eşlik eden bir yandan oynayan öğrencilerin mutlu oldukları gözlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gelmesiyle öğrenciler Başkan Zolan’a sevgi gösterilerinde bulunurken, Zolan da öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuşmak için kürsüye gelen Başkan Zolan’ı kürsüde çocuklar yalnız bırakmazken, Zolan konuşmasını öğrencilerin arasında yaptı.
Denizli’nin yeşil alanlarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Zolan, "Denizli, ülkemiz daha yeşil olacak.Çevreye daha duyarlı bir Denizli olacağız. Biz sizlerin geleceği için memleketimizi daha temiz ve daha yeşil yapmaya çalışıyoruz. Denizli’de her yer artık yemyeşil oldu. Daha güzel noktalara gelmek için de bu ağaçları dikiyoruz. Bu ağaçlar sizlerle birlikte büyür inşallah" dedi.
Konuşmasının ardından Başkan Zolan ağaç dikimini çocuklarla yaptı. İlk ağacı diken ve can suyunu da çocuklarla veren Zolan, dikilen ağacın çocuklarla kendi ağacı olduğunu söyledi. Etkinlik kapsamında yaklaşık bin adet fidanın toprakla buluşturulduğu öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.