© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ZOLAN OYUNU KULLANDI

Milletvekili genel seçimi için oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Millet ne diyorsa o olacak" dedi.

 Milletvekili genel seçimi için oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Millet ne diyorsa o olacak" dedi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu'ndaki 1232 numaralı sandıkta kullandı. Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sandık görevlilerine "iyi çalışmalar" dileyen Başkan Zolan, oyunu kullanmasının ardından eşi Berrin Zolan ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ülkenin sahibi olan milletin bugün sabahtan itibaren iradesini ortaya koymaya başladığını belirten Başkan Zolan, "Vatandaşlarımız, milletimizin, ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için en hayırlı, en güzeli olsun diye kendine hizmetkar olacak kişileri iradesi ile ortaya çıkaracaktır. Ben seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Seçimler önemlidir. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Önemli olan bu demokratik ortamda herkesin yarışabilmesidir. Milletin iradesini özgür bir şekilde ortaya koyabilmesidir. Onunda bugün gerçekleştiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bayram havasında geçen bir kampanya sonrasında inşallah hayırlı olacak. Millet ne diyorsa o olacak. Bundan sonra artık millet söz söyleyecek.
Aday olan herkese başarılar dileyen Başkan Zolan, "Oy kullanarak geleceğine katkı sağlayan, hizmetkarını seçme noktasında emek veren ve buraya kadar gelip oyunu kullanan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Denizlimiz için, ülkemiz için hayırlı olacak. Denizlimizin geleceği daha güzel olacak. Tekrar seçimlerimizin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Berrin Zolan ise, seçim süresi boyunca bütün siyasilerin konuştuğunu, bugün ise milletin konuştuğu bir gün olacağını ifade ederek, "İnşallah oylarıyla iradelerini sandıklarda ortaya koyacaklar. Bizde geldik vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Oyumuz kullandık. Seçimlerin, kullandığımız oyların ve çıkacak sonucun Denizlimize, milletimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER