© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ZOLAN'DAN DENİZLİ'YE YENİ SANAYİ SİTESİ VE YENİ BİR ÜNİVERSİTE

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı "Yeni Sanayi Sitesi" ve "Yeni Üniversite" projesi vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandı.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı "Yeni Sanayi Sitesi" ve "Yeni Üniversite" projesi vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın görkemli bir toplantı ile yeni dönemde Denizli'ye kazandırmayı planladığı 258 Vizyon Projenin yankıları sürüyor. "Sen ben yok önce Denizli" sloganıyla duyurulan projeler arasında bulunan "Yeni Sanayi Sitesi" ve "Yeni Üniversite" projeleri vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandı. Denizli'nin bir üniversite şehri olduğunu söyleyen Başkan Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) kampüsünün çok büyüdüğünü, bölgede artık yeni yapılacak bina yeri kalmadığını ifade etti. Zolan, "Üniversitemizin kalitesi çok iyi, her geçen gün de artıyor. Ancak artık fiziki olarak büyüme şansı kalmadı. Yeni dönemde Denizlimize yeni bir üniversite kazandıralım istiyoruz. Bunun için de bir kaç alternatif yer hazırlandı. Allah'ın izniyle PAÜ'den sonra ikinci bir üniversitemiz olacak" dedi.

Yani sanayi alanının projesi tamam 

Sanayi ve ticaret kenti Denizli'nin yeni bir sanayi alanına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "İnşallah yeni ve daha büyük bir sanayi alanını Denizlimize kazandıracağız. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızla ve milletvekillerimizle bu işin takipçisi olacağız. Yeni sanayi alanımızın planı ve projesi bitti, 1/25.000'lik planımızda da belirledik" dedi. Mevcut sanayi alanlarının bulunduğu bölgede işyerlerinin artık yetmediğini ve küçük geldiğini anlatan Başkan Osman Zolan, "İnşallah yeni sanayi alanımızı Denizlimize kazandıracağız. Sanayicilerimiz esnafımız daha büyük alanlarda işlerini yapacaklar. Denizlimiz kazanmaya ve güzelleşmeye devam edecek. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. 

İlginizi Çekebilir

Denizli-Aydın Otoyolundaki bakım çalışması kazaya sebep oldu: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli-Aydın Otoyolunda bakım çalışması nedeniyle tek şeritten verilen trafikte, yola kontrolsüz çakış yapan otomobilin kamyonla çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar

Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

TÜM HABERLER