© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN BOĞAZDERE MAHALLESİNDE

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan teknik ekibi ile beraber mahalle gezilerine devam ediyor.

 Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan teknik ekibi ile beraber mahalle gezilerine devam ediyor.
Başkan Şevkan teknik personeli ile birlikte Boğazdere mahallesinde incelemelerde bulundu. 

İlk olarak Boğazdere mahalle halkının düğün, yemek ve çeşitli etkinliklerde kullandığı alanda incelemeler yapan Başkan Şevkan, etkinlik alanı yanında bulunan çocuk oyun parkının yenilenmesi ve alan çevresine kilit parke taşı döşenmesi için çalışmaların başlatılması talimatını verdi. 

Mahalle sokaklarında incelemelerde bulunan Başkan Şevkan, dar olan yolların genişletilmesi, yollara kilit parke taşı döşenmesi ve çevre düzenlemelerinin yapılması için bir an önce çalışmalara başlayacaklarını kaydetti. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER