© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN MAHALLE GEZİLERİNE START VERDİ

2014 yılında mahallelerde ilk etap çalışmalarını tamamlayan Acıpayam Belediyesi ekipleri, ikinci etapta yapılacak olan çalışmaları yerinde görmek için çalışmalara start verdi.

 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde yapılan çalışmalar ve eksikleri yerinde incelemek için ekibi ile birlikte gezilere devam ediyor.
 
Başkan Şevkan, teknik ekibi ile birlikte Karahüyük mahallesinde incelemelerde bulundu.
 
2014 yılında Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen Karahüyük mahallesinde 2015 yılı içinde yapılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılan yerleri gezen Şevkan, 2016 yılı içinde yapılacak olan yerlerde de incelemelerde bulundu.
 
İnceleme gezisi kapsamında istek ve şikâyetleri yerinde dinleyen Başkan Şevkan, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunuyor.
Mahalle gezisinde çocuklarla da yakından ilgilenip sohbet eden Başkan Şevkan , “ 2014 yılından bu yana mahalle gezileri düzenliyoruz.  Büyükşehrimiz ile birlikte ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Ziyaretimiz sırasında  mahallelerimizi sokak sokak , adım adım  gezerek vatandaşlarımız ile  sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerin hizmetlerin verimliliği açısından çok yararını görüyoruz” diye konuştu.
 
Başkan Şevkan, gece gündüz çalışan emekçi işçi arkadaşlarına özverili çalışmalarından  dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER