© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN AYDEM'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , ilçeye 2014 yılında yaptıkları yatırımlar nedeniyle AYDEM Genel Müdürü Mesut GÜZEL ve İl Müdürü İsmail Topkara’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan , ziyarette " İlçemizin modern ve güzel bir çehreye kavuşmasına yönelik Cumhuriyet caddesi ve Hastane çevresindeki çalışmalarımıza, AYDEM de havai elektrik hatlarını yer altına alarak, ayrıca ilçemiz cadde ve sokak aydınlatmalarını arttırarak katkıda bulunmuştur; dolayısıyla Genel Müdür Mesut Güzel ve İl Müdürü İsmail Topkara   nezninde tüm çalışma arkadaşlarına ilçemiz halkım adına teşekkür ediyorum’’dedi.


Ziyarette, AYDEM Genel Müdürü Mesut GÜZEL de, "2014 yaptığımız yatırımların Acıpayamlılar tarafından takdir edilmesinden ve ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz, bu arada son dönemde Acıpayam ilçemizin büyük bir atağa geçtiğini görüyor ve bu nedenle Başkan Şevkan’ı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyoruz" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER