BELEDİYE DERE YATAKLARINA ÖNLEM ALIYOR
ACIPAYAMAcıpayam’a bağlı Kurtlar mahallesinde dere yataklarına korkuluk yapılıyor.
Acıpayam Belediye ekipleri Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve teknik ekibinin yapmış olduğu gezi sırasında tespit ettiği mahalle merkezinden geçen dere yataklarına korkuluk yaparak koruma altına alıyor.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ‘’ Kurtlar mahallemizde çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak ve Kurtlar mahallemiz dere güzergâhında oturan vatandaşlarımız, özellikle de çocukları açısından endişelenmekten kurtulacaklardır. Her zaman olduğu gibi tek temennimiz, hemşerilerimizin, uzun ömürlü olması için yapılan bütün eser ve hizmetlere sahip çıkmalarıdır. Söz konusu bölgede korkuluk yapılması insan ve çevre sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır’’ dedi.
İlginizi Çekebilir
Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.
Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.
Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi
Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.